Om te voorkomen dat je steeds moet zoeken of veranderingen op deze website zijn geplaatst, lees je hieronder de laatste toegevoegde teksten.

10 april 2024:

Bij ‘veelgestelde vragen’ zijn de vragen 11 en 12 toegevoegd.

Bij ‘Gastenboek’ is weer een tekst geplaatst.

Bij ‘Archief’ zijn bij 2023 foto’s geplaatst van de kerstviering.

19 april:

Bij ‘gastenboek’ is er weer tekst bijgekomen.

Website

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website is ‘in de lucht’. Dat is misschien voor sommigen even wennen, maar het went hopelijk snel. Niet alles is af: Onder het kopje ‘Over ons’ moet natuurlijk een actuele foto van ons koor komen.

Weet je nog meer te vertellen over de geschiedenis van het EPK laat het ons weten! Heb je foto’s uit 2004, 2005, 2006 en 2007? Stuur ze naar ons op.

Heb je nu al ideeën hoe iets beter kan, mis je iets of zie je foutjes in de tekst, stuur dan een e-mail naar eilandspolderkoor@gmail.com.

Welkom

Liesbeth Zwitselaar (alt) is sinds februari 2024 nieuw bij het koor. Hoe ze bij ons terechtkwam vertelt ze hieronder:

Op een feestje zei Romy (sopraan) tegen mij: "Jij houdt toch van zingen en gezelligheid! Het Eilandspolderkoor is echt iets voor jou!"

Zo werd ik enthousiast gemaakt en later ook nog door Annemiek (alt) om te gaan zingen bij het EPK.

Sinds een paar jaar zing ik niet meer bij PopArt maar ik heb daar ruim 20 jaar met veel plezier gezongen. Veel Nederlandse liedjes zal ik nog echt moeten leren, maar de autocue is geweldig!

 En wat fijn is het om een goede en vrolijke dirigent, drummer en accordeonist erbij te hebben.

Mijn eerste indruk was overweldigend. Bij binnenkomst voelde ik al direct de ongedwongen sfeer en de zin om daar te zijn.

Een goed geregelde thee/koffie pauze en een borrel met hapjes toe maakt de gezelligheid compleet. Nog veel zangplezier met z'n allen!