Luister naar het Eilandspolder Koor

Commemoration day 2023

jjzw 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 25 augustus heeft het EPK opgetreden bij de herdenking van Jan Janszn. Weltevree in de grote kerkt in De Rijp. Jan Janszn. Weltevree was de eerste Westerling in Korea in 1627 en is opgeklommen tot rechterhand van de keizer.
Het was een enorm succes en er werd goed meegezongen en zelfs gedanst door zowel de Nederlandse als de Koreaanse gasten. 
Een woord van dank is op zijn plaats aan Jaap Swart die als bestuurslid alles prima had geregeld en heeft klaar gezet en opgeruimd voor een onvergetelijke "start" van het seizoen. En aan Wilma Warnaar voor de goede zorg voor de kleding.

 
Slotdag 2022-2023

pluk de dagOp 25 mei was onze jaarlijkse slotdag. Met heerlijke hapjes, een moeilijke liedjesquiz, uit volle borst zingen en een geweldige barbecue hebben we het koorjaar 2022-2023 afgesloten.

Bekijk de foto's  >>>

 
Welkom Jolande Ootes

jolande ootesWat leuk dat je zo enthousiast bent geworden tijdens het inloopconcert van 21 mei jongstleden. Fijn ook dat je toen op hebt gemerkt dat ons repertoire veranderd is. En ook: "dat het zo mooi klonk." We wensen je een fijne tijd bij het Eilandspolderkoor.

 
Welkom Wiette
wiette van klingerenWe hebben onlangs nog vermeld dat we er vier nieuwe leden bij hebben, maar mogen de ledenlijst alweer aanpassen.
Sinds 20 april is Wiette als sopraan bij het EPK. Wiette hoefde  na de eerste kennismaking met het EPK geen bedenktijd: "Ik vond het zo leuk vanavond, ik schrijf me meteen in!" Dat horen we natuurlijk graag. Welkom Wiette en veel zangplezier toegewenst. 
Zoals al eerder vermeld zijn nieuwe leden altijd welkom. Que ledenaantal staat de teller nu op 59. Wordt u ons 60e lid? 
 
Dirigent
fred lagerweijNa een enquête welke door 95% van de leden is ingevuld, is besloten om met Fred Lagerweij verder te gaan als dirigent.

Fred komt uit Broek op Langedijk. Daar is hij ook dirigent van de Landlubbers. Zie: https://landlubbers.nl/wie-zijn-wij/

Van harte welkom Fred en veel plezier bij het Eilandspolderkoor.

 


Nieuwsarchief

Mail uw bericht naar onze Webmaster!