Luister naar het Eilandspolder Koor

Huisregels : Afdrukken

Het koor is heropgericht in september 2004. De naam van het koor is:

Het Eilandspolderkoor of kortweg het E.P.K.

Lees hier de statuten >>>

Motivatie en Verantwoordelijkheid
,

Het bestuur van het Eilandspolderkoor wil u graag het volgende vertellen. Wij,  het bestuur willen graag met u gezamenlijk zingen in een koor. Het bestuur schept voor u de gelegenheid om met zo min mogelijk zorgen en geregel zo prettig mogelijk  te kunnen zingen.

Zo zorgen wij o.a voor huisvesting en muzikale ondersteuning / begeleiding en beheren daarvoor de financiële middelen waar u, de leden een afgesproken bijdrage aan doet.

Het bestuur schept  de mogelijkheden  maar acht zich zelf niet verantwoordelijk voor welke vorm van aansprakelijkheid dan ook. Met andere woorden wanneer er onverhoopt  iets zou gebeuren wat schade met zich mee brengt  dan blijft u daar zelf verantwoordelijk voor.  Wij als bestuur vinden het noodzakelijk dit  onder uw aandacht te brengen om alle misverstanden te voorkomen.

Het Eilandspolderkoor is aangesloten bij de Korenbond.

De muzikale leiding:
De muzikale begeleiding rust bij Piet Schmidt (accordeon) en Henk Klinkhamer (slagwerk).

Het oefenen is op donderdag avond van 20.00 tot 22.00 uur bij de “Argonauten” te De Rijp. De pauze duurt ongeveer 15-20 min. In deze pauze kan men koffie/thee of iets anders gebruiken.

De contributie wordt per jaar of ½ jaar betaald. De hoogte van de jaarlijkse contributie wordt ieder jaar tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld. De volledige contributie moet bij aanvang van het verenigingsjaar (september) worden betaald behalve als er in twee termijnen wordt betaald. Bij betaling in twee termijnen moet de eerst termijn (50%) bij aanvang van het verenigingsjaar (september) en de tweede termijn (50%) in januari worden betaald.

Betalingen kunnen worden gedaan op onderstaande rekening:

NL37INGB0002305044  t.n.v. Eilandspolderkoor te De Rijp.

Mocht je verhinderd zijn om op de oefen avond te komen, mail dit even naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of laat het op een andere manier even weten.

Informatie wordt aan degene, die dat hebben, via de e-mail gegeven. De overige mensen krijgen het uitgereikt op de oefen avond.

Als je een aantal keren niet bent geweest, informeer dan bij Lida of je liedteksten gemist hebt .

De kleding voor een optreden is als volgt:

Heren: zwarte pantalon en donkere schoenen, wit of zwart overhemd met/zonder bretels of strikje of met wit  T- shirt onder zwart overhemd.

Dames: zwarte lange broek, een witte of zwarte  blouse, (geen streepjes of stippeltjes) en daarop de rode, licht blauw, rose of paarse sjaal, of rozet.  Welke men in bruikleen heeft gekregen en terug dient te geven na beëindiging van het lidmaatschap.  En  bijpassende schoenen !!

In de zomer evt. witte broek.

Optredens worden indien mogelijk zo spoedig mogelijk kenbaar gemaakt.

Intekenlijsten voor een optreden liggen ruim voor de datum klaar om in te tekenen.
Voor een optreden worden op tijd de liedjes doorgegeven en de te dragen kleding.

Het bestuur.

Mail uw bericht naar onze Webmaster!